HOW TO TAKE CARE 

1. Geen aanraking met water. Douche en zwem niet met je sieraden. Zeepresten, chloor en zout kunnen achterblijven op en in je sieraden wat uiteindelijk voor verkleuring zorgt. 

2. Vrij houden van parfum / crème. Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met zeep, parfum, make-up, bodylotion en haarspray.

3. Zweten. Doe je sieraden af als je weet dat je zwaar werk gaat verrichten of begint aan een heftige work-out. Zweet tast je sieraden aan.

4. Doe je sieraden af voordat je gaat slapen. Sieraden slijten sneller als je ze blijft dragen en er bestaat een kans dat ze kapot gaan tijdens het slapen.

5. Goed bewaren. Het beste is om je sieraden op een donkere en droge plek te bewaren, bijvoorbeeld in een sieraden doosje of organzazakje.

(voor een prikje te koop op de website)

6. Doe je sieraden als laatste om. Het beste is om sieraden pas als allerlaatste om te doen. Je wilt natuurlijk niet dat je ergens achter blijft haken tijdens het omkleden.

7.Vermijd grote druk. Vermijd grote druk op de armbanden met kralen. Doe ze met beleid om.

8.  Pas op met zonlicht of met de zonnebank. Stel je sieraden niet bloot aan te fel zonlicht of de zonnebank. Daardoor kunnen je sieraden verkleuren. 


VERZENDING

De bestelde sieraden worden binnen twee werkdagen per post naar je opgestuurd. Dit gaat in een luchtkussen enveloppe, zodat de sieraden veilig bij jou op de deurmat belanden. Voor het verzenden van je bestelling wordt er €1,50 in rekening gebracht. 


RETOUREN 

Retourneren 

Is een item toch niet helemaal naar wens? Dat kan gebeuren. De sieraden dienen ongedragen en in de originele verpakking geretourneerd te worden. Op de factuur geef je aan waarom je de artikelen retour wilt sturen. De factuur kan gezamenlijk met de sieraden terug gestuurd worden naar de adresgegevens die op de bijgevoegde factuur staan. Het terugsturen van artikelen is voor eigen rekening. Het verwerken van de retour kan 5 tot 7 werkdagen duren. Het geld zal teruggestort worden op het rekeningnummer waarmee betaald is.

 

Retourvoorwaarden: 

  • Het artikel is niet gedragen 

  • Het artikel wordt in goede staat weer bij ons afgeleverd 

  • Het artikel is binnen 14 dagen na orderdatum weer bij ons binnen

  • Oorbellen kunnen vanwege hygiënische redenen niet retour gestuurd worden


ALGEMENE INFO

EMAIL: belinda@annasier.nl

KVK: 60608269 | BTW: NL002209380B71