Gratis verzending vanaf €30 | Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen.

My story


Wie ben ik?

Mijn naam is Belinda en ik ben eigenaresse van Annasier. Mijn bedrijf Annasier is ontstaan op 5 mei 2014. Ik was 5 of 6 jaar oud, toen mijn passie voor mode en sieraden ontstond.

Het donkergroene doosje

Mijn moeders kast was magisch voor mij. Ik vond het geweldig om hier in rond te neuzen. De mooie stofjes van de jasjes, de pantalons en jurkjes die er in hingen. Er zaten ook een paar lades in deze kast. In één van deze lades zat een doosje. Deze was donkergroen met weelderige roze rozen erop. Het doosje trok dan ook altijd mijn aandacht. Als ik de kast ging doorzoeken, eindigde ik altijd bij dit doosje. Als ik het doosje opende, leek het alsof er een licht uit kwam schijnen. Halleluja, want er zaten sieraden in! Het probleem was dat ik een verbod had om in mijn moeders kast te kijken en zij had mij specifiek verboden om in haar sieraden doosje te kijken. Ik was geen dief, ik keek alleen maar in haar kast.

Ondanks dit verbod, deed ik het gewoon! Met mijn kleine handjes zat ik heerlijk in dat doosje te graaien. Het was zo spannend, omdat ik niet betrapt wilde worden. Dit was het leven voor mij. Ik wist dat ik mijzelf op dun ijs bevond. Het duurde niet lang voor ze mij voor de zoveelste keer doorhad. Mijn moeder had de camera erbij gepakt om het zwart op wit te krijgen dat ze mij had betrapt. Je zou denken dat ik erg zou schrikken, maar ik ging poseren voor de camera. Ik had namelijk al haar sieraden om gedaan.

Drie sterke vrouwen

Ik wil jullie graag kennis laten maken met de drie sterkste vrouwen die ik in mijn leven om mij heen heb gehad. 

Mijn oma, zij stond altijd haar vrouwtje op een correcte duidelijk manier. Zij leerde mij om niet zo'n enorme angsthaas te zijn. Want ja, als kind was ik voor zo veel dingen bang. Ze heeft mij geleerd door te pakken en oefening baart kunst.

Mijn moeder, oh she is a feisty lady! Een echte doorzetter. Ik heb zo veel bewondering voor haar. Dingen die zij mij zoal heeft geleerd zijn: als jou plan of oplossing niet werkt, ga je net zo lang door met bedenken van een oplossing die wel werkt voor jou. Alle opties staan voor je open. Je hoeft het niet volgens het boekje te doen om je doel te bereiken, wees creatief! Zorg voor structuur in je leven als je een doel wilt bereiken. Iedere dag is een nieuwe dag met kansen.

Mijn zus, als jong meisje van 11 of 12 jaar oud, heeft zij mij voorgesteld aan iets waar mijn hart sneller van ging kloppen: het stadsleven. Ik was meteen verkocht! Er was zoveel te beleven. Dit was allemaal niet te vinden in het kleine stadje in de Achterhoek waar ik toen woonde. Ze heeft mij geleerd om uit mijn comfort-zone te stappen!

Belangrijkste les

Deze drie dames hebben mij zo veel geleerd. De belangrijkste les die zij mij hebben bijgedragen is om comfortabel te zijn met wie ik ben en dicht bij mijzelf te blijven. Toen ik een naam ging bedenken voor mijn brand hoefde ik niet lang na te denken. Iedereen in ons gezin kent mijn oma Anna als een sterke vrouw.

Graag wil ik het gevoel wat zij mijn moeder, zus en mijzelf heeft gegeven, overgeven aan jullie. Dit kan natuurlijk niet beter, dan met sieraden die deze powervrouw in jou naar boven halen!