Gratis verzending vanaf €30 | Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen.

Waarderings Armband

Gepubliceerd op 26 maart 2020 om 21:10


Het is een moeilijke tijd op het moment. We leven van dag tot dag. Ik hou zelf erg van rust, reinheid en regelmaat. Dit is iets wat ik van mijn moeder mee heb gekregen. Ik heb eigenlijk altijd wel een ritme of een soort van ‘ dag planning’ in mijn hoofd. Ik kan ook niet goed uitslapen. Al kan ik wel heel goed chillen! Dit plan ik dan ook zorgvuldig in met de nodige snacks.

Mijn baan in de kleding winkel ligt momenteel stil. Kleren kopen is geen prioriteit. Iedereen heeft genoeg kleren in de kast. Mijn werk kan ik niet van uit huis doen en ik zit momenteel dus thuis. Toen ik afgelopen vrijdag de deuren van de winkel sloot voelde ik toch een soort van onmacht en verdriet. Ik had een brok in mijn keel. We moeten gewoon ons mooie winkeltje dicht gooien en hadden net een prachtige collectie binnen. wat een klote virus, maar onze gezondheid gaat natuurlijk voorAfgelopen zaterdag is mijn quarantaine dus begonnen. Wat ik zelf moeilijk vindt aan deze tijd, is dat ik mijn moeder niet kan zien. Iedereen waar ik om geef kan ik niet zien en dat is natuurlijk lastig, maar mijn moeder is mijn parel in het leven.


Ik kan prima thuis zitten, maar stil zitten is lastig. Zo is het maken van sieraden per ongeluk een bedrijf geworden. Het virus heeft me wel aan het denken gezet. Ik was vooral boos om eerlijk te zijn. Ik voel me er machteloos door. Mensen om je heen die je nodig hebben kun je niet zien en geen knuffel geven. Het voelt alsof ik ze niet goed kan ondersteunen. Ik wil dus graag wat doen voor mensen die hetzelfde denken als ik. Ik ben in mijn sieraden voorraad doos gedoken om te kijken wat ik kan doen met mijn sieraden. Ik had nog een zakje parels en een rol stainless steel ketting van ongeveer 5 meter. Dit heb ik meteen uitgepakt, ben aan het werk gegaan en ik had direct een armband in elkaar. Toen deze klaar was dacht ik ‘ja dit is hem, pearlfection’. Ik vind het een fijn idee dat ik een tussenpersoon kan zijn om iets extra’s aan iemand anders te kunnen geven. Deze armband kun je versturen naar de mensen die een hart onder de riem nodig hebben. De mensen die net even iets extra’s nodig hebben. De mensen die heel hard werken om dit virus tegen te gaan of misschien voor jezelf omdat jij denkt dat je nu wel even wat extra kan gebruiken. Ik hoop dat de armband (voor wie deze ontvangt) wat extra kracht kan geven in deze moeilijke tijd. Het is een lastige tijd en in deze tijd moeten we elkaar steunen met de gemiddelde afstand van 1,5 meter. Laten we met zijn allen positief zijn en vooral lief zijn voor elkaar. 

 

De armband is te koop via de website of via een privé bericht op Instagram. De armband is te koop voor 5,00 euro. De armband bevat een pareltje in het midden en is gemaakt van stainless steel. Hij verkleurd daarom niet. Momenteel ben ik ook met een zilveren variant aan de slag. Deze komt snel online. 


Wil je meer zien van mijn dagelijkse bezigheden volg mij dan op insta zodat je de insta-stories kan bekijken!

https://www.instagram.com/belindageelink/

https://www.instagram.com/annasieraad/

Liefs Belinda – ANNA.SIER


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.