Gratis verzending vanaf €30 | Verzending binnen 1 tot 2 werkdagen.

Nadia bracelet

Gepubliceerd op 6 mei 2021 om 13:26

Samenwerking

Afgelopen jaar gebeurde er iets wat ik stiekem niet had durven dromen. Lynn (een ex-collega) benaderde mij met de vraag of Annasier haar kon helpen om samen iets op te zetten voor de Hartstichting. Iets doen voor een goed doel was altijd wel iets geweest wat mij erg aansprak. De samenwerking verliep dan ook goed. We hebben ruim 4.000 euro opgehaald voor de Hartstichting! Geweldig toch. Als ik hier aan terug denk krijg ik er weer kriebels van in mijn buik.

Nadia Bracelet

Speciaal voor de stichting Free A Girl hebben wij de Nadia bracelet ontworpen. De armband is gemaakt van het materiaal stainless steel. Stainless steel verkleurd niet en is allergievrij. De armband is in het goud en zilver te verkrijgen. In de maten: small, medium en large. De armband kost €19,99 euro (incl. verzendkosten). Daarvan wordt de volledige winst gedoneerd aan stichting Free a Girl. De sleutel aan deze armband symboliseert uiteraard het doel van de stichting: vrijheid. 

Waarom wij de armband hebben vernoemd naar Nadia Murad, heeft niet veel uitleg nodig. Deze Nobelprijswinnares voor de Vrede is een toonbeeld voor de maatschappij. Haar tomeloze inzet voor onder andere slachtoffers van mensenhandel is bewonderenswaardig en inspirerend.

Het idee

Dit idee is ontstaan naar aanleiding van een succesvolle actie die wij hebben opgezet voor een ander goed doel. In juni 2020, hebben wij voor het eerst onze handen in één geslagen om geld in te zamelen voor de Hartstichting. Daarvoor hebben wij toen de Heart to Heart bracelet ontworpen. Ook hiervan werd de volledige winst gedoneerd. Door er veel tijd en energie in te steken, om zoveel mogelijk mensen te bereiken, werd het een enorm succes!

Missie & visie

De missie: van free a girl is het bestrijden van seksuele uitbuiting van kinderen.

De visie: van free a girl is een wereld zonder kinderprostitutie. Elk kind heeft het recht om op te groeien in een veilige omgeving. Alle kinderen in de wereld moeten worden beschermd tegen iedere vorm van uitbuiting.

Kernwaarden van Free a Girl

De kernwaarden van Free a Girl:
Actiegericht, omdat wij ons actief inzetten om de seksuele uitbuiting van minderjarigen te voorkomen en bestrijden. Indien nodig rammelen zij aan de gevestigde systemen.

Resultaatgericht, omdat Free a girl is een professionele organisatie die doelen heeft en streven ernaar deze doelen te behalen. Dit verwachten zij ook van onze partners.

Effectief, omdat we ons in ons elfjarige bestaan bewezen. Er zijn plekken waar bijna geen minderjarige meisjes meer misbruikt worden, meer mensen in lokale gemeenschappen zijn op de hoogte van praktijken van mensenhandelaren en er zijn 4.500 meisjes bevrijd uit bordelen in Azië. Duizenden meisjes hebben weer een toekomst.

Transparant, omdat Free a girl geeft openheid van zaken, zowel over de manier van werken als over de bedrijfsvoering. Cijfers, feiten en werkzaamheden worden jaarlijks vastgelegd in het jaarverslag, welke op de website gepubliceerd staat.

Onderscheidend, omdat Free a Girl is een kleine organisatie met een wereldwijde ambitie. In vergelijking met andere organisaties kunnen we snel schakelen en zijn ze brutaal.

Meer informatie

Wil je meer weten over de stichting Free a Girl klik dan op de volgende link: https://www.freeagirl.nl/


Bedankt voor het aandachtig lezen van deze blog!

Veel liefs,

Belinda


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.