Vragen vuur

Gepubliceerd op 27 augustus 2018 om 15:12

Eigenlijk heb ik altijd veel vragen. Dit kunnen vragen zijn over van alles. Ik zit vaak tot 01:00 uur in de nacht achter mijn MacBook, om alle vragen op te zoeken. Nu stel ik niet alleen vragen, maar praat ik ook nog eens veel. Het is normaal dat ik zes keer per week het zelfde vertel, alsof ik dementie heb. Hoor je mij al zeggen: ‘he schat, weetje nog die ene keer dat wij courgette pasta hebben gemaakt? Courgette is zo lekker, blijkt dat een kleine courgette meer smaak heeft dan een grote. Dus als wij courgette halen moeten wij wel kleintjes kopen. Zullen we dat deze week weer maken?’ Je raad het al wel, dit ga ik de volgende dag opnieuw vragen en vertellen. Sta er ook niet van te kijken dat als iemand niet antwoord, ik gerust nog vier keer de vraag stel tot ik antwoord heb.Ik vraag geen dingen zoals, woont Dave Roelvink nog samen? Ik weet namelijk niet eens wie zijn vriendin is. Die dingen interesseren mij gewoon niet. Because of life-changing magic of not giving a fuck. Eigenlijk vraag ik dingen zoals dit: ‘Het toch bizar is dat een kip gewoon een ei uitpoept? Die schaal om dat ei, hoe ontstaat dat dan? Dat is toch hard?’ Nou dat soort dingen gaan er dagelijks door mijn hoofd heen. Alsof de gene die naast mij loopt een lopende encyclopedie zou zijn… (Gelukkig bestaat google)

In de ochtend als ik 1 seconden mijn ogen open heb, sta ik al weer paraat om een vragen vuur af te vuren. Het liefste doe ik dit met een bakkie koffie in mijn handjes. Mijn vriend wordt soms gek van alle 60.001 vragen die ik heb, alsof hij op alles een antwoord weet. Ja, ik ben een ratelkip zonder dat ik weet hoe de schaal van het ei ontstaat.Momenteel heb ik eigenlijk veel vragen over mijn sieraden. Ik heb een kleine vragenlijst gemaakt en wil jullie vragen deze voor mij te beantwoorden. Van 350 vragen ben ik naar 3 vragen gegaan. Dit was een behoorlijke opgave voor mij. Deze vragen helpen mij om beter te worden rondom het maken en verkopen van mijn sieraden. Ik vindt het belangrijk om dagelijks te reflecteren, zodat ik een betere versie van mijzelf kan worden. De vragenlijst is voor jullie natuurlijk ook een kans om feedback te geven over mijn sieradenlijn/brand.

De vragenlijst:

#1. Wat mis jij in de collectie?

#2. Als je mijn brand een cijfer zou mogen geven van 1 tot 10 (10 is het hoogste) welk cijfer zou je het dan geven?

#3. Moet ik meer blogs schrijven? Zo ja, hebben jullie tips / adviezen?

Het zou super fijn als jullie deze vragen zouden willen beantwoorden. Kopieer en plak dit, en reageer hier onder of stuur het mij in een mail: belinda@annasieraad.nl

Je kunt me ook een bericht sturen via Instagram (hier gaat mijn voorkeur naar uit).

Voor de mensen die ook benieuwd zijn over hoe de schaal van het ei ontstaat, hier het antwoord: Als de schaalafzetting begint, worden de vliezen strak gespannen van de kip. Aan de zijkanten wordt het ei ingedrukt door de cilindervormige eileider. Zo ontstaat de kenmerkende cirkelvormige doorsnede van het ei. Als het ei klaar is het tijd om de eischaal te maken. Dit duurt ongeveer 20 uur. De schaal bestaat voor ongeveer 4% uit eiwit en voor 95% uit calcium-carbonaat. Dit samen maakt dat het een harde schaal gaat worden. Tevens zit er nog wat magnesiumchloride en calciumfosfaat in de eischaal.

Wil je meer zien van mijn dagelijkse bezigheden? Volg mij dan op Instagram, zodat je de insta-stories kan bekijken!

https://www.instagram.com/annasieraad/

Foto’s gemaakt door: https://www.instagram.com/nikeeecreatief

Liefs Belinda – ANNA.SIER


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.