Fotografie & ik.

Gepubliceerd op 29 april 2019 om 15:58

Zoals jullie gelezen hebben in mijn vorige blog, werk ik bij de kleding winkel VILA. Voor de mensen die het nog niet wisten, ik werk bij VILA clothes. Ja, hoe cliché dat ik nu ga vertellen dat ik mijn werk echt leuk vind. Hiervoor heb 10000 andere baantjes gehad. Ik zag ongeveer drie jaar geleden een vacature open staan bij de VILA in Arnhem. Ik ben meteen naar binnen gestapt en deze kans met beide handen aangepakt. Ja, ik zeg het opnieuw: dit klinkt cliché, maar hier werk ik nog steeds met zo enorm veel plezier. Ik heb geleerd om alles met passie te doen.  

 

 Enkelen van jullie weten ook dat ik 10000 opleidingen heb gedaan en dat één hiervan de opleiding ‘fotografie’ is geweest. Mijn interesse voor fotografie begon al vroeg. Met enige aansturing van mijn zus, heb ik leren werken met ‘photoshop’. Toen ik 15 jaar was heb ik hard gewerkt om een camera te kopen. Ik ging overal naar toe met mijn camera. Mensen kenden mij als het meisje die al de foto’s maakt. Was er een feestjes of ging ik s’ avonds de stad in, dan nam ik mijn camera mee om plaatjes te schieten. Na de middelbare school wilde ik graag een opleiding volgen voor etaleren en doorstromen om uiteindelijk iets met interieur te doen. In het eerste half jaar kreeg ik de ingeving om over te stappen naar fotografie. De eerste regel die ik mee kreeg, was dat ik absoluut geen foto’s meer mocht maken met mijn compact camera. Ik had echter het geld niet om een spiegelreflex te kunnen kopen, dus blufte ik dat de foto’s met een spiegelreflex camera waren gemaakt. Ik haalde goede cijfers. Ik was creatief en had geen filters, zoals nu vaak op Insta of vsco-cam is te zien. Ik had een zonnebril die ik voor mijn camera lens hield. Daarna bewerkte ik de foto’s verder in photoshop. Ooit heb ik een foto expositie gehouden, maar daar strandde mijn fotografie carrière. Ik was zo onwetend en wist dus niet wat ik met mijn leven moest doen. Toen ben ik mij bezig gaan houden met al het andere wat ik leuk vond in het leven. Waarom vertel ik dit? Ik heb een nieuwe camera gekocht. Ik ben dol gelukkig. Begin Januari zei ik op een sarcastische manier tegen mijn vriend: eigenlijk zou ik moeten stoppen met koffie drinken’. Ik zag zijn ogen schitteren. Hij vindt het verschrikkelijk dat ik zo veel koffie drink. Toen ben ik zelf tot de conclusie gekomen om één maand te stoppen met koffie drinken. De manier waarop zijn ogen gingen schitteren toen hij hoorde dat ik wilde stoppen met koffie drinken, zo waren mijn ogen aan het schitteren toen ik eindelijk mijn nieuwe camera in handen kon nemen. 

Naast het werken bij VILA kan ik nu dus weer mijn oude hobby oppakken en aan de slag met fotograferen. Dit kan ik goed combineren met mijn sieradenlijn. Ik beloof jullie dat er veel mooie plaatjes aan gaan komen het aankomende jaar. 

Wil je meer zien van mijn dagelijkse bezigheden volg mij dan op insta zodat je de insta-stories kan bekijken!

https://www.instagram.com/belindageelink/

https://www.instagram.com/annasieraad/

Liefs Belinda – ANNA.SIER


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.