14 dagen vakantie maar zonder man. 

Gepubliceerd op 5 augustus 2019 om 09:16


De mensen die mij volgen via Instagram hebben vast doorgehad dat mijn vriend voor 30 dagen weg is geweest. Hij was voor werk in het buitenland. Hij heeft een enorme passie voor wat hij doet en is erg ambitieus. Wat ik overigens maar al te graag aanspoor. Ik kan enthousiast worden als mensen doen waar zij van houden en waarvan ze een spark in hun ogen krijgen.

 

In de 30 dagen dat mijn vriend weg was, heb ik twee weken vakantie gehad van mijn werk bij VILA. Dat was toevallig zo gepland en kwam niet anders uit. Aan de ene kant erg zuur, maar de andere kant ook wel lekker. Mijn vriend laat mij nooit rustig een boek lezen. Hij laat mij ook nooit rustig mijn haren föhnen. Kan jij je al in denken hoe hij soms is? Je raad het al... Ik heb een boek gelezen in de zon op het balkon en ook heb ik de tijd in rust mijn haren kunnen föhnen. In mijn vakantie heb ik met vriendinnen afgesproken en ben bij familie langs geweest. Echt even q-time met lieve mensen om mij heen. Door werk en alle drukte heb ik vaak het idee dat ik daar niet aan toe kom. Deze vakantie was daar dus perfect voor.Ik wist niet dat je heimwee naar een persoon kon hebben. Zondag is altijd onze dag. Zondag is onze vet nek dag, onze netflix and chill dag. Door alle drukte van werk is de zondag om tijd voor elkaar te hebben. Ik was er ziek, zwak en misselijk van. Ik had enorme buikpijn en heb amper gegeten die dag. Net nadat ik mijn tranen wegveegde, belde hij mij! Toeval misschien? Of zou hij het hebben aangevoeld van afstand dat het voor mij even helemaal kut was?

 

Mensen die mij kennen weten dat ik mijn verjaardag eigenlijk niet vier. Nu heb ik wel vriendinnen waar mijn verjaardag niet aan voorbij gaat. Ik heb veel verjaardag kaartjes gekregen. Ik zou in het kort vertellen hoe mijn verjaardag is gegaan. Het was zondag ochtend. Toen ik wakker werd heb ik een bakkie pleur, een bakkie zwart goud gemaakt! Het liefste heet, zonder melk en suiker. Koffie en zelfgemaakte appelflappen waren die dag mijn ontbijt. Mijn ouders hebben mij chinees eten gebracht, Zo lief! Ondertussen had mijn vriend mij al 3x gebeld om er zeker van te zijn dat ik op mijn verjaardag ok was. Hij is te lief toch? Mijn zus had voor mij een heerlijk gezicht masker gehaald voor mijn beauty avond. Van mijn vriendin had ik eerder die week al een cadeautje gekregen, voetenbad-zout en thee. Ook te lief toch? Je kan het vast wel raden: die avond heb ik een beauty avond gehouden in de trainingsbroek van mijn vriend en trui. Ik heb chinees eten opgewarmd, de tv aangezet om Spaanse series te kijken en heb mijn mobiel op stil gezet. Voor mij een perfecte dag! Mijn vriend zou van zaterdag op zondag nacht terug komen. Ik was die vrijdag ervoor vrij en wilde als verassing pinda soep en bakkeljauw maken voor hem. Op donderdag vroeg in de ochtend werd ik wakker voor mijn wekker. Toeval?! Ineens hoorde ik iets in huis. Ik kon niet plaatsen of het op de gang, op de trap, of gewoon het huis was dat soms geluid maakt. Ik pakte snel wat in mijn handen, want ik hoorde nu duidelijk dat iemand de trap op liep. Mijn hart ging te keer. Wat een opluchting was het toen het mijn vriend was! Hij was als verassing eerder terug gekomen.

 

Hij is nu weer in Nederland. Hij zou hier zes dagen blijven en weer weg gaan. Onderhand is hij al bijna twee weken thuis. Er is veel veranderd en de kans is groot dat hij waarschijnlijk niet meer weg gaat. Erg jammer voor hem. Ik zag de teleurstelling op zijn gezicht toen we erover spraken. Voor hem hoop ik echt dat het nog doorgaat.

 

Wil je meer zien van mijn dagelijkse bezigheden volg mij dan op insta zodat je de insta-stories kan bekijken!

https://www.instagram.com/belindageelink/

https://www.instagram.com/annasieraad/

Liefs Belinda – ANNA.SIER


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.