Angst overwinnen

Gepubliceerd op 14 maart 2020 om 07:36Het is al weer februari.

 

Dit is een van de saaiste maanden van het jaar. Althans, als je het mij vraagt. In de winkel waar ik werk zijn Januari en Februari de rustigste maanden van het jaar. In deze maanden is het wel een voordeel dat we de klanten in de winkel extra goed kunnen helpen, omdat het zo rustig is. Op deze momenten creëren wij een band met vaste klanten. 


Want wat valt er nu eigenlijk te beleven in Februari? Voor mij zijn uitjes en vakanties in februari een heel goed idee. Het weer in Nederland wordt er namelijk ook niet veel beter op. Storm Ciara, Dennis en Ellen kwamen langs en was er nog een andere storm? Ik was mijn aandacht voor de stormen al verloren omdat het iedere dag hard aan het waaien was. Ik woon ongeveer midden in de stad dus ik maak de storm misschien niet helemaal mee. Ik blijf lekker in mijn veilige omgeving, het centrum van de stad. Eind februari of begin maart is er ook altijd carnaval. Toen ik in de Achterhoek woonde vond ik carnaval echt geweldig. Het feest waar ik voor leefde. Nee, carnaval is tegenwoordig niet meer mijn feestje. Wat doe ik dan met carnaval? werken! En begin februari ben ik samen met mijn vriend een nachtje weg geweest naar een hotel in Amsterdam. Het was zo lekker, wat een genieten.


Dat mijn vriend weer naar school gaat, heeft mij ook aan het denken gezet. Ik vind schrijven erg leuk. Ik vind het leuk om verhalen te delen. Verhalen over de dagelijkse dingen die ik doe en dagelijkse dingen die gebeuren, waar mensen zich mee kunnen identificeren. Ik zou graag vaker een blog willen tikken. Het weerhoud mij soms om te schrijven, omdat ik dyslectisch ben. Ik heb altijd iemand nodig die mijn taal nakijkt. 

Zelfs met een mail op het werk twijfel ik soms of ik het wel goed heb. Mijn zinsopbouw is vaak niet juist. Ik maak bewust andere zinnen om woorden te vermijden, omdat ik eigenlijk niet weet hoe ik het moet schrijven. Ik heb dus besloten om weer Nederlandse les te gaan volgen. Ik heb Nederlands altijd een enorm eng vak gevonden op school. Dit heeft ook te maken met faal angst. De grap is, dat ik faal angst met een V schreef toen ik dit aan het typen was. Zie je… Gefaald! Maar goed, zonder fouten maken is er ook niks te leren. Ik heb dus besloten mijn angst te gaan overwinnen en te beginnen met Nederlandse lessen.


Wil je meer zien van mijn dagelijkse bezigheden volg mij dan op insta zodat je de insta-stories kan bekijken!

https://www.instagram.com/belindageelink/

https://www.instagram.com/annasieraad/

Liefs Belinda – ANNA.SIER


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.